KAPCSOLATLÉTESÍTÉS AZ ÜGYFELEKKEL
BÁRMELY CSATORNÁN, MOBIL ESZKÖZÖKKEL ÉS TABLETEKKEL

Az SAP az ügyfélről egyetlen nézetet biztosít, amely valamennyi kapcsolódási ponton (többek között az értesítésen, kereskedelmen, marketingen és szolgáltatáson) keresztül elérhető.

Crowd of people
An intersection

AZ ÜGYFELEK ÉS AZ ÜZLET VALÓS IDEJŰ ÁTTEKINTÉSE

A marketingesek kevesebb mint 25%-a  gondolja azt, hogy a vállalattól kapott elemzések megfelelnek az elvárásaiknak. Az SAP integrált platformja fejlett adatelemző eszközökkel rendelkezik, és magában foglalja a prediktív elemzéseket is, így Ön pontos felmérési eredményeket használhat, és valós időben kezelheti az ajánlatokat.

ÉRTÉKESÍTÉS NÖVELÉSE
DIGITÁLIS CSATORNÁKON KERESZTÜL

A piacvezető digitális kereskedelem új értékesítési potenciált rejt. Amint azt látni fogja, az SAP Hybris Commerce Suite segítségével az online eladásokban átlagosan 40%-os, míg a bevásárlókosár méretében 21%-os növekedés érhető el.

40%

növekedés online eladásokban

21%

növekedés átlagos bevásárlókosár-méretben
Woman with phone

HAGYOMÁNYOS CRM vs. AZ SAP CUSTOMER ENGAGEMENT AND COMMERCE MEGOLDÁSAI

Az SAP Customer Engagement & Commerce megoldásai messzemenően túllépnek a hagyományos CRM koncepcióján. A marketing, a kereskedelem, az értékesítés és a szerviz teljes integrálásával zökkenőmentes felhasználói élmény nyújtható.

 
CRM
CEC
LEHETŐVÉ TESZI AZ ÜZLET ÁTFOGÓ, AKADÁLYMENTES, EGYSÉGES LEBONYOLÍTÁSÁT
LEHETŐVÉ TESZI AZ ÜGYFELEK VALÓS IDEJŰ MEGSZÓLÍTÁSÁT
LEHETŐVÉ TESZI A SOKCSATORNÁS STRATÉGIÁT
PIACI ELŐNYHÖZ JUTTAT
NÖVELI ELADÁSAIT DIGITÁLIS CSATORNÁKON KERESZTÜL
FELHŐMEGOLDÁSOKAT KÍNÁL, AMELY VÉGIGKÍSÉRI ÜGYFELÉT – AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTELTŐL A RENDELÉS MEGÉRKEZÉSÉIG
MUNKATÁRSAI BÁRHONNAN DOLGOZHATNAK: MOBIL ESZKÖZÖKÖN ÉS TABLETEKEN
VÁLASZOKAT AD AZ EGYEDI ÁGAZATI KIHÍVÁSOKRA
KIVÉTELES ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT NYÚJT AZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁBAN
ELOSZLATJA AZ ÁRAKKAL ÉS A MEGTÉRÜLÉSSEL KAPCSOLATOS KÉTSÉGEKET

Mennyi az ügyfélelmegszólítási eredménye?

Ismerje meg, milyen hatékonyan használja ügyfélkapcsolati megoldását. Vegyen részt egy rövid, hét kérdésből álló teszten. Kitöltés esetén az alábbiakat kapja meg ingyenesen:

Új globális tanulmány, amely bemutatja vállalata helyzetét másokhoz viszonyítva.

Hatékony tippek arról, hogyan szólíthatók meg az ügyfelek a bevásárlóút során.

Ágazati vezetők gondolatébresztő nézetei arról, hogyan hat az új generációs ügyfélkapcsolati megoldás az üzleti fejlődésre.

AKIK MÁR TÚLLÉPTEK A CRM-EN

„A Bose-nál új üzletstruktúra támogatására volt szükségünk, miközben egyidejűleg az európai értékesítési csapatok tevékenységeit is figyelemmel kellet követnünk. Amikor hozzáférést biztosítottunk értékesítési csoportjainknak a Cloud for Customer: Retail Execution megoldáshoz, ügyfeleik teljes körű áttekinthetőségét biztosítottuk számukra. A megoldás a mobil eszközökön egyformán használható az irodában és az ügyfélnél, offline is, és biztosítja az egyszerű találkozótervezést, területkezelést és a beszámolókészítést. Meggyőződésünk, hogy ennek segítségével értékesítő munkatársaink üzleti céljaikat még hatékonyabban és eredményesebben érhetik el.”

Nils Oud, Business Systems Manager, Bose

„Családi vállalkozásként egyetlen feladatunk, hogy gondoskodjunk ügyfeleinkről. De az évek során az üzletvitel egyre bonyolultabbá vált, és akadályozni kezdte ügyfeleink megértését, a visszacsatolást. Az SAP Customer Engagement megoldásai segítséget nyújtottak abban, hogy leegyszerűsítsük központi üzleti folyamatainkat, valamint továbbfejlesszük ügyfélkapcsolatainkat. Értékesítési munkatársaink most már hatékony, valós idejű és közvetlenül, bármely eszközön elérhető információkkal rendelkeznek az ügyféllel való tárgyalások során. Ezenkívül a HANA felhőintegráció lehetővé tette, hogy növekedésünkhöz illeszkedve bővítsük rendszerünket, amelyhez könnyen illeszthettük meglévő helyi rendszerünket.”


Tom Coleman, informatikai igazgató, Sloan Valve

„A hokirajongók a legszenvedélyesebb emberek, és mi valós idejű megszólítást akartunk megvalósítani 30 millió rajongónak. Ennek során több tucat forrásból származó adatot konszolidáltunk: az árucikkektől a jegyeken és az előfizetéseken keresztül a fantáziahokiig. Az SAP-megoldások teljes áttekintést biztosítanak rajongóinknak kedvenc játékosaikról, azok korábbi csapatteljesítményeiről, mely így növelvi árbevételünket és az ügyfélhűséget.”

Peter Del Giacco, ügyvezető alelnök és műszaki igazgató, National Hockey League

A CRM-EN TÚL – KÖZELEBBRŐL

„Az SAP vezető helyen szerepel a Gartner Magic Quadrant: Marketing Resource Management (2015)” listán

„Az SAP Hybris megoldása vezető helyen áll a Forrester Wave™ felmérésében: B2B Commerce Suites, Q2 2015”

Olvassa el a Forrester beszámolókat: The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites, Q2 2015

Részletesebben szeretné megismerni megoldásainkat?

Az SAP számos ágazatvezető ügyfélkezelési megoldást nyújt a marketing, értékesítés, kereskedelem és ügyfélszolgálat területén.

Fedezze fel megoldásainkat